076 - 066 1266 info@pnkbeauty.se
Våra tjänster

PNK 

Beauty Klinik

Din mobila kliniken

Botox

Botox är en mycket effektiv behandling mot rynkor i ansiktet. Därför är botoxbehandlingar en av världens mest kända och utförda skönhetsingrepp.
Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som sprutas in under huden. Där verkar den genom att begränsa aktiviteten i muskulaturen.

Fillers

Fillers är det perfekta alternativet för personer som åstundar läppfyllningar, ansiktskonturering förändringar men även I olika rynk och ärr terapier. Behandlingen ger omedelbara resultat 

Trådlyft

Huduppstramning utan kirurgi

Trådlyft är en ny och enkel metod för att strama upp huden utan kirurgi. Tunna trådar förs in i huden för att säkert och långvarigt lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden. Det är ett helt ofarligt ingrepp och bevisat mycket effektivt för t.ex. mungipor, ojämn käklinje, tear trough eller lågt sittande ögonbryn.

Fatburner  

Fettförbränning

Fatburner behandling är en het nytt, säkert och effektiv fettupplösande injektionsmetod där injicerar man en injicerbar gel ( Prostrolane) i fettdepåer i kroppen och löser upp fettceller som har samlats som depå under huden . Denna behandling är för dig som önskar att förminska fettdepåer i kroppen.

PNK Beauty Klinik

Prislista

 

  • BB Glow 1650:-
  • Botox 2000:-/område, 2 områade 2500:
  • Plasma pen fr 1500:-
  • Spraytan – helkropp 500:-
  • lashlift med keratin 700:-
  • Microblading – D Bryn 3000:-

 

PNK

Beauty Klinik

Skönhetsbehandlingar som ex. gelnaglar för dig i Borås med omnejd.

Om du i Borås med omnejd har några frågor eller funderingar angående våra behandlingar, som microblading eller gelnaglar, så är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att få stå till tjänst för dig!

Välkommen

Vi är utbildade och certifierade för alla behandlingar som vi utför!