076 - 066 1266 info@pnkbeauty.se

PNK

Beauty Klinik

Din mobila kliniken

Får skönhetsbehandlingar hemma hos dig eller var du än befinner dig!

PNK

Välkommen till

PNK Beauty Klinik

Din mobila kliniken

Får skönhetsbehandlingar hemma hos dig eller var du än befinner dig!

Vi är en salong som kan erbjuda dig i Borås med omnejd mycket kvalitativa skönhetsbehandlingar av olika slag – allt från gelnaglar till spraytan och microneedling.

”Som enda mobila kliniken i Sverige kan vi erbjuda alla våra tjänster och behandlingar hemma hos er där ni i lugn och ro och i er trygga hemmiljö får våra behandlingar. Vi kan t.o.m ordna workshop hemma hos er där ni kan bjuda era vänner och bekanter och vi utför våra behandlingar på plats hemma hos er. På så sätt sparar ni både tid och pengar. ”

Vi hoppas att du som kommer in till oss ska kunna bli nöjd med de behandlingar som du får av oss, och därför arbetar vi alltid hårt för att kunna se till att du får de resultat som du önskar. Om du i Borås med omnejd har några frågor eller funderingar angående våra behandlingar, som microblading eller gelnaglar, så är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att få stå till tjänst för dig!

Hos oss på PNK beauty kan du som kund känna dig varmt välkommen. Vårat mål är alltid att Du som kund ska känna dig väl omhändertagen.

Vi erbjuder våra kunder professionella behandlingar, bland annat Fillers och Botox som utförs av läkare och specialist sjuksköterska med över 20 års erfarenhet.

PNK

PNK Beauty Klinik

 

Varmt välkommen!

PNK  Beauty Klinik

Din mobila kliniken

 

Injektionsbehandlingar utförs av sjuksköterska med över 20 år erfarenhet av akutsjukvård och två år inom estetiska behandlingar med ett läkarteam bakom för alla behandlingar . 

Vårt team

Shadi Dadfar

Professionell Makeupartist, Nagelterapeut, Microblading, Microneedling, Kemisk peeling, Plasma pen, BB-Glow, Lashlift, Spraytan, Tandblekning etc

Siamak Ghazanfari

Injektionspecialist: Botox, Fillers , trådlyft och fetreducering

Diplomer