076 - 066 1266 info@pnkbeauty.se
Våra tjänster

PNK 

Beauty Klinik

Din mobila kliniken

LASHLIFT

Lashlift är permanent fransböjning som är skonsamt och böjer från roten. Passar dem som vill få ett litet lyft men inte vill göra en fransförlängning. Fördelen med lashlift är bland annat att oljebaserade produkter kan användas utan att fransböjningen skadas.

Behandlingen håller så länge fransarna sitter kvar. Normalt behöver man göra om sitt lashlift var 6:e – var 10:e vecka.​

Microblading

Microblading som även kallas för 3D bryn, är den senaste tekniken för att fylla i ögonbrynen. Den är en tatueringsmetod som är skonsammare än vanlig tatuering, och det går inte att skilja på äkta och skapta ögonbrynshår. Proceduren går ut på att göra små tunna skärningar i huden där man för in pigment som kan vara upp till 2 år. I priset inkluderas kostnaden för ett återbesök som sker inom 3 månader, tidigast 1 månad efter utförd behandling. Välkommen att ta kontakt med oss om du i Borås med omnejd är intresserad av en behandling inom microblading.

BB Glow

BB- glow behandling är en sort av microneedling var BB-serum (koreansk stayvee serum) levereras
med hjälp av en microneedlingpen och sterila nålar. Innehåller 100 % naturliga ingredienser
(hyaluronic acid, vitaminer och naturliga pigment). Behandlingen är smärtfri och är INTE en
foundation därför passar den både män och kvinnor. BB- glow ger dig en jämn och välmående hud
varje dag utan att behöva sminka dig!
Passar till:
– Stora porer.
– Grå och livlös hud.
– Alla åldrar över 18 år.
– Torr, normal och blandad hy.
– Passar både män och kvinnor.
– Ojämn hudton, åldersfläckar, missfärgningar

Microneedling 

Microneedling stimulerar produktionen av kollagen som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen. Den är en suveränt bra behandling som vanligtvis ger resultat redan efter första gången. Man tar bort/ reducerar oftast allt som är oönskat under en och samma behandling. Mer varaktiga resultat sker efter 4-6 behandlingar. Denna behandling passar alla -ung som gammal.

Microneedling rekommenderas för behandling av åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, röklinjer runt munnen samt linjer runt ögonen, lyster och föryngring, stora porer, ärr (acne, kirurgi, brännskador), bristningar. Behandlingen hos oss i Borås sker med hjälp av dr. pen (en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa penetrerande hål i huden) och hyaluronsyra (är den viktigaste fyllnadsmedlet för hudföryngring) som appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption.

Kemisk peeling

Huden med ålder förlorar sin spänst, fukt och lyster. Cellförnyelsen blir långsammare och huden får svårare att göra sig av med gamla hudceller som sedan samlas på hudytan och ger matt och grå hud. Kemisk peeling exfolierar det översta hudlagret vilket leder till att mjukgörande och fuktgivande substanser penetrerar djupare i huden samt accelererar cellförnyelsen och förbättrar hudens textur på ett säkert och effektivt sätt. Kemisk peeling hjälper mot matt och trött hud, rynkor, fina linjer, acne, åldersfläckar och pigmentfläckar samt slapp hud. Även torr och känslig hud kan behandlas utan något problem.

Oftast rekommenderas 5-6 behandlingar med 7-10 dagars intervall för en bra resultat. Men man ser redan efter första behandlingen hur huden får tillbaka sin lyster!

TANDBLEKNING

BRA TANDBLEKNING MED PLASMALJUS:

Vi bleker tänder med plasmaljus. Något som är skonsamt för tänderna och du slipper oftast ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av. Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder.

Plasma Pen

Plasma Pen är en revolutionerande behandling för att kunna strama upp slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi. Behandlingen är nästan helt smärtfritt (om man använder Emla salva ca 1 timme innan behandlingen) och kan fungera på hela kroppen men bästa resultat får man vid behandling av nedanstående areor.

PNK Beauty Klinik

Prislista

 

  • BB Glow 1650:-
  • Botox 2000:-/område, 2 områade 2500:
  • Plasma pen fr 1500:-
  • Spraytan – helkropp 500:-
  • lashlift med keratin 700:-
  • Microblading – D Bryn 3000:-

 

PNK

Beauty Klinik

Skönhetsbehandlingar som ex. gelnaglar för dig i Borås med omnejd.

Om du i Borås med omnejd har några frågor eller funderingar angående våra behandlingar, som microblading eller gelnaglar, så är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att få stå till tjänst för dig!

Vad säger våra kunder

!!!

!!!

!!!

!!!

Välkommen

Vi är utbildade och certifierade för alla behandlingar som vi utför!