076 - 066 1266 info@pnkbeauty.se
Våra tjänster

PNK 

Beauty Klinik

Din mobila kliniken

Fillers

Fillers är det perfekta alternativet för personer som åstundar läppfyllningar, ansiktskonturering förändringar men även I olika rynk och ärr terapier. Behandlingen ger omedelbara resultat 

LASHLIFT

Lashlift är permanent fransböjning som är skonsamt och böjer från roten. Passar dem som vill få ett litet lyft men inte vill göra en fransförlängning. Fördelen med lashlift är bland annat att oljebaserade produkter kan användas utan att fransböjningen skadas.

Behandlingen håller så länge fransarna sitter kvar. Normalt behöver man göra om sitt lashlift var 6:e – var 10:e vecka.​

Microblading

Microblading som även kallas för 3D bryn, är den senaste tekniken för att fylla i ögonbrynen. Den är en tatueringsmetod som är skonsammare än vanlig tatuering, och det går inte att skilja på äkta och skapta ögonbrynshår. Proceduren går ut på att göra små tunna skärningar i huden där man för in pigment som kan vara upp till 2 år. I priset inkluderas kostnaden för ett återbesök som sker inom 3 månader, tidigast 1 månad efter utförd behandling. Välkommen att ta kontakt med oss om du i Borås med omnejd är intresserad av en behandling inom microblading.

Spraytan

Om du i Borås med omnejd är intresserad av att få en kvalitativ behandling inom spraytan så är vårt företag perfekt för dig. Vi arbetar på ett sådant sätt som ger dig just de resultat som du önskar få. Med hjälp av den teknik som vi använder oss av när vi utför behandlingar inom spraytan kan vi åstadkomma ett jämt resultat som ser mycket naturligt ut. Om du i Borås med omnejd är intresserad av denna behandling är du välkommen att ta kontakt med oss för att få mer information.

Microneedling 

Microneedling stimulerar produktionen av kollagen som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen. Den är en suveränt bra behandling som vanligtvis ger resultat redan efter första gången. Man tar bort/ reducerar oftast allt som är oönskat under en och samma behandling. Mer varaktiga resultat sker efter 4-6 behandlingar. Denna behandling passar alla -ung som gammal.

Microneedling rekommenderas för behandling av åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, röklinjer runt munnen samt linjer runt ögonen, lyster och föryngring, stora porer, ärr (acne, kirurgi, brännskador), bristningar. Behandlingen hos oss i Borås sker med hjälp av dr. pen (en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa penetrerande hål i huden) och hyaluronsyra (är den viktigaste fyllnadsmedlet för hudföryngring) som appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption.

Kemiskpeeling & BB Glow

Text kommer snart!

Plasma Pen

Plasma Pen är en revolutionerande behandling för att kunna strama upp slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi. Behandlingen är nästan helt smärtfritt (om man använder Emla salva ca 1 timme innan behandlingen) och kan fungera på hela kroppen men bästa resultat får man vid behandling av nedanstående areor:

 • (Ej mimiska rynkor)
 • Ögonlock
 • Under ögonen ej mörka ringar Kråksparkar
 • Rynkor på pannan
 • Rynkor runt/över munnen
 • Argarynkan
 • Nasolabial Marionettlinjer
 • Örsnibbar
 • Halsen
 • Dekolletage
 • Korrigering av ärr
 • Bristningar
 • Milier
 • Gropar, ojämnheter
 • Moles
 • Tatuering
 • Pigmentering
 • Födelsemärken
 • Hudflikar
 • Fettknölar
 • Vårtorr
OBS! 15 min konsulation är obligatorisk

Risker och biverkningar:

Endast på Hudytan – epidermis nivå.
Risk: infektion, hyperpigmentering

En viss svullnad brukar uppkomma efter behandlingen som kan dämpas med en kall kompress. Kyld, ej fryst.

Vid denna behandling bildas små bruna prickar vid behandlingsarean. Dessa kommer att flagnas bort efterhand men kan detta kan ta tid, allt ifrån ett par dagar och upptill ett par veckor.

Undvik att pila bort skorpor som har bildats efter behandlingen då det är stor risk för ärrbildning.

En viss klåda kan upplevas på behandlingsarean vilket är helt normalt.

Detta är tecken på nybildandet av nya och friska kollagBehandlingsarean kan kännas öm vid beröring i några dagar efter behandlingen.

Före och efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter innan skorpor och viss röd rodnad är borta.

Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.

Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.

Använd någon sort solskyddsprodukt med minimum 50 spf, när du vistas ute. Det är ett KRAV. Gärna 3 månader efter.

Resultaten kan variera eftersom varje individ är annorlunda.

Drick mycket vatten

Ta extra tillskott av C-vitamin och andra vitaminer

Använd Bepthpanthen (reseptfri apoteket) under den första veckan sedan kan du börja med din favorit hudvårdsprodukt

Målet med denna behandling:

Målet med denna behandling är att sätta igång sårläkningsprocessen och just därför bör du undvika NSAID läkemedel.

Till denna grupp tillhör smärtstillande läkemedel som också hämmar inflammationen. Läkemedel som innehåller något av nedanstående verksamma ämnen

ibuprofen, diklofenak, naproxen, nabumeton, acetylsalicylsyra

Dessa bör undvikas en vecka före och efter behandlingen.

Hur fungerar plasma pen?

Elektroden hålls 1-2 mm från hudytan och producerar en galvanisk gnista. Skillnaden i spänning mellan huden och apparatens spets ger en liten elektrisk ljusbåge som styrs digitalt. Apparatens högspänning möjliggör en överströmning av luftgap mellan vävnad och elektroden. Detta orsakar en ytlig de-hydrering och förkolning på den behandlade arean vilket i sin tur resulterar i en frisk och kollagen rik hud efter ca 4 veckor.

OBLIGATORISK KONSULTATION inför behandlingen:

Det är OBLIGATORISKT för alla våra potentiella kunder att ha en konsultation. Under konsultationen kommer vi att analysera problem arean, undersöka huden och diskutera utbudet av tillgängliga behandlingsalternativ för att kunna hjälpa dig att välja den behandling som passar dig bäst.

Vi kommer att diskutera detaljerad om din behandling och vad du kan förvänta dig under din konsultation.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen är nästan helt smärtfritt (om man använder upprepande gånger Emla salva under ca 1-1,5 timme innan behandlingen). Vi rekommenderar att man börjar med att applicera riklig med Emla salvan hemma ca 1 timme innan sitt besök hos oss och komma ca 30 minuter tidigare till kliniken före sin aktuella tid för att få ytterligare bedövning och väntar på sin tid. Detta för att minimera risken för ett eventuellt obehag under proceduren. Emla bedövningssalva kan köpas på apoteket.

Omedelbart efter behandlingen kommer man att få ganska mycket rodnad svullnad och bruna fläckar. Dessa kan bli ännu mera dagen efter. Man ska se till att smörja behandlingsarean regelbundet med ”Bepanthen” (köps på apoteket) för en snabbare läkning och för att undvika bildandet av ärr och hyperpigmentering.

En gradvis förbättring kan upplevas först efter 2-4 veckorna. Man bör upprepa sin andra behandling med ca 6-8 veckors mellanrum för ett maximalt resultat.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Precis som alla andra behandlingar resultatet varierar från individ till individ. Faktorer som ålder, hud typ, behandlingsarean och kvaliteten på huden avgör vilket resultat man får. Vid ett kirurgiskt ingrepp opererar man vanligen bort överflödet av huden men vid plasma pen behandling jobbar man på att gradvis strama upp huden genom att öka antalet Kollagen trådar i hudens ”dermis” nivå. Ökat antal kollagen medför en naturlig friskare, fastare hy med mycket lyster och fukt i huden. Har man redan en relativ fast hy men känner att huden börjar tappa sin elasticitet brukar det räcka med en behandling men annars kan vanligtvis behövas 2 till 4 behandlingar för att uppnå bäst resultat.

Vem passar inte behandlingen för?

Patienter som;

-har behandlats med cortisone injektion vid behandlingsarean under den senaste månaden.

-Cancer- speciell om man har drabbats av benmärgscancer (hematopoietic).

-Infektioner, aktiva eller systematiska

-Hepatit.

-Graviditet.

-Allergi mot vanliga bedövningsmedel.

-Autoimmuna sjukdomar.

-Hud skador som resulterar i en onormal produktion av cellförökning.

TANDBLEKNING

BRA TANDBLEKNING MED PLASMALJUS:

Vi bleker tänder med plasmaljus. Något som är skonsamt för tänderna och du slipper oftast ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av. Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. För att bibehålla och ytterligare bleka dina tänder kan du återkomma till oss i Borås på en uppfräschande tandblekning. Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt. Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren. En tandblekning ger oftast inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv! Välkommen att ta kontakt med oss om du i Borås med omnejd är intresserad av denna behandling.

SÅ HÄR GÅR TANDBLEKNINGEN TILL:

Vi använder oss av metoden plasmaljus för blekning av tänderna. Ilningar och isningar i tänderna är ovanligt med blekning genom plasmaljusbehandling som är avsevärt mer skonsam mot tänderna. Därför har vi valt att hos oss använda plasmaljusbehandling.

ATT TÄNKA PÅ EFTER TANDBLEKNINGEN:

De närmaste 48 timmarna efter tandblekningen är det bra att undvika följande: kaffe, te, coca cola, läsk, rött vin, vitt vin, nikotn, ketchup, rödbetor, blåbär, kinesisk/japansk soya, äpplen, citrusfrukter. De nämnda mat och dryckerna innehåller antingen mycket färg eller syra och kan missfärga tänderna. Ta gärna för vana att skölja munnen med vanligt vatten ett par gånger efter varje avslutad måltid för att få bort överflödig färg och syra. Man ska däremot inte borsta tänderna efter mat och dryck eftersom man då riskerar att borsta in färg och syra i emaljen vilket leder till missfärgningar.

 VARFÖR BLEKA TÄNDER?

Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. Tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla. Redan i faraonernas Egypten så blekte människan sina tänder. Sedan dess har metoderna för tandblekning självfallet utvecklats kraftigt. Idag kan de flesta få ett bländande vitt leende via behandling.

VARFÖR BLIR TÄNDER MISSFÄRGADE?

De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Mat, kaffe, te, vin, läsk och givetvis snus och rökning sätter sina spår. Men även en del mediciner och även sjukdomar kan ge missfärgade tänder. När vi blir lite äldre förlorar ofta våra tänder lyster och vithet. Intressant är också att ett för stort intag av fluor under förkalkningen av tänderna kan göra tänderna missfärgade. Dessutom så minskar oftast vitheten med åren och somliga av oss har mindre vita tänder redan från födseln.

 BRA TANDBLEKNING?

Tandblekning är en process som bleker missfärgningar ur dina tänder ända från emaljen in till dentinet. Det finns flera olika metoder för tandblekning, både för hemmabruk och på klinik. Det är viktigt att känna till att alla tandblekningsmetoder inte ger samma resultat på dina tänder. Du har säkert hört talas om olika sätt och möjligheter att bleka tänder. En del bättre eller sämre än andra. Här beskriver vi tandblekning med plasmaljus, blekning med ultraljud och blekning med en speciell skena. De nämnda metoderna är de mest etablerade och som också ger verkligt resultat.

 PLASMALJUSBLEKNING, BRA TANDBLEKNING:

Vid plasmaljusblekning används plasmaljus för att aktivera blekningsgelen. Tandkött, läppar, munhåla etc. behöver inte täckas över för att undvika skadliga bieffekter och inga ilningar i tänderna uppstår under eller efter behandlingen. Plasmaljusblekning av tänder innebär att man använder sig av noggrant sammansatta och milda preparat i kombination med välbalanserad ljusstyrka. Normalt sett behöver inte heller patienter som bleker sina tänder med plasmaljus återkomma för upprepade behandlingar. Tandblekning med plasmaljus ger mycket bra resultat.

BLEKSKENA:

Tandblekning med hjälp av blekskena tar längre tid än en laserblekning eller tandblekning med plasmaljus. Du kan köpa ett bleknings-kit i en vanlig affär, via postorder eller Internet. Ett annat alternativ är att få en individuellt anpassad blekskena av en tandläkare. Själva blekningen av tänderna sköter du själv hemmavid, antingen nattetid eller dagtid. Resultatet blir liknande som vid en laser- eller plasmaljusblekning men tar avsevärt längre tid och är besvärligare.

TANDBLEKNING MED LASER:

Vid laserblekning används laser för att aktivera blekningsgelen. Behandlingen är ofarlig men det är vanligt att man känner ilningar i tänderna. Ilningarna kan sitta i några dagar efter behandlingen. Vid tandblekning med laser isoleras tandkött och tandhalsar med ett tättslutande plastmaterial och såväl patient som tandläkare behöver skyddsglasögon mot laserljuset. Alla är inte lämpliga kandidater för laserblekning. En viktig risk att beakta vid tandblekning med laser är att lasern värmer upp tanden och kan i vissa fall ge biverkningar i form av pulpretraktioner.

HEMMABLEKNING:

Då det gäller billiga kurer som man kan beställa över Internet bör man vara extra försiktig. Det är inte ovanligt att preparaten kan vara direkt skadliga för dina tänder. Hemblekning ger biverkningar i 70 % av fallen. Dessa kan bestå i tandköttsskador alternativt ilningar och isningar i sådan utsträckning att behandlingen måste avbrytas. Ett gott råd är att alltid konsultera en tandläkare innan behandling påbörjas.

WHITENING STRIPS:

Whitening Strips är remsor belagda med lågprocentig blekningsgel. Remsorna täcker endast vissa delar av de främre tänderna och de tar inte bort fläckarna mellan tänderna. Remsorna ger ofta ett ojämnt och fläckigt resultat, vilket är en bidragande faktort till varför de inte är godkända i Sverige.

 SAMMANFATTNINGSVIS OM TANDBLEKNING:

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det finns flera olika metoder för tandblekning, bra tandblekning och sämre. Alla metoder inte är lämpliga för alla sorts tänder. Laserblekning, ultraljudsblekning, plasmaljusblekning och blekning med blekskena ger ett bra resultat men har något varierade tillvägagångssätt. Ultraljudsblekning och plasmaljusblekning är de metoder som är mest skonsamma för dina tänder i och med att laserblekning och tandblekning med blekskena innebär en viss risk för tillfälliga ilningar i tänderna. Den idag mest lovande metoden för tandblekning på klinik är ultraljudsblekning som i jämförelse med plasmaljusblekning har en väsentligt kortare behandlingstid.

PNK Beauty Klinik

Prislista

 

 • BB Glow 1650:-
 • Botox 2000:-/område, 2 områade 2500:
 • Plasma pen fr 1500:-
 • Spraytan – helkropp 500:-
 • lashlift med keratin 700:-
 • Microblading – D Bryn 3000:-

 

PNK

Beauty Klinik

Skönhetsbehandlingar som ex. gelnaglar för dig i Borås med omnejd.

Om du i Borås med omnejd har några frågor eller funderingar angående våra behandlingar, som microblading eller gelnaglar, så är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att få stå till tjänst för dig!

Vad säger våra kunder

!!!

!!!

!!!

!!!

Välkommen

Vi är utbildade och certifierade för alla behandlingar som vi utför!